ARXIU MUNICIPAL D’ALGAIDA
L’Arxiu Municipal d’Algaida integra la documentació generada per l’administració local al llarg de la història. A més, també recull fons d’institucions, fons d’entitats i fons personals i aplega els testimonis documentals que els ciutadans o les entitats locals hi vulguin dipositar.

A l’actualitat (2019) s’estructura en les següents parts accessibles des d’aquest repositori:
 
  • Secció històrica: Conté documentació compresa entre els anys 1379 i 1986. La primera catalogació fou realitzada per Jaume Lladó Ferragut entre els anys 1940 i 1941. A la dècada de 1980, Elvira González Gozalo, Dolors Medrano Bosch i Gaspar Valero Martí varen dur a terme el registre i catalogació actualment vigent.
  • Secció de Col·lecció Local: Creada l’any 2018, inclou documents no bibliogràfics: programes de festes, cartells, programes d’actes, díptics, etc. a partir de 1945.
  • Fons dels Premis Castellitx: Fou instituït l’any 2018 i recull tota la documentació del Certament Literari de Castellitx (1968-2001), donat per la família de Joan Fiol Amengual, i dels Premis Castellitx (2002-).
 
A més a més, des d’aquesta aplicació s’ofereix la consulta del catàleg, de documents relacionats amb el patrimoni del municipi generat per les administracions i de materials cartogràfics (en procés d’implantació).

 

CONSULTA DEL CATÀLEG DE L'ARXIU MUNICIPAL D'ALGAIDA (Fons històric)

Teniu a la vostra disposició aquest arxiu PDF amb el catàleg i inventari elaborat l'any 1980.


CERCA BÀSICACERCA AVANÇADA
INCORPORACIONS RECENTS A
ARXIU MUNICIPAL
Registres a ARXIU MUNICIPAL